“Încă o dată, încă o dată, încă o dată…” sau aceeași poveste de mii și mii de ori sau un proiect mare ce trebuia terminat acum trei zile și povestea de dinainte de culcare nu se mai termină – toate sunt momente în care aplicația despre care vă povestim astăzi o să vă sară în ajutor. Nu este o aplicație unde poveștile sunt spuse de cineva cu voce ciudată, nici una de tip joc, ci una în care chiar voi citiți poveștile pentru cei mici.
Cum funcționează mai exact? Vă puteți înregistra în timp ce citiți povestea și atunci când cei mici vor să asculte din nou povestea preferată tot voi veți fi cei care o vor povesti, doar că de data aceasta dați drumul la înregistrare și, în situații extreme, terminați și proiectul pentru job. În plus, puteți face poze la carte, iar înregistrarea poate să fie și una video, deci cei mici vă vor și vedea în tot acest timp.
aplicatie povesti
Se pot salva chiar mai multe cărți astfel înregistrate, iar dacă mătușa și bunica au chef să le citească nepoților o poveste, atunci și ele o pot face folosind aplicația și pot trimite (via email etc.) înregistrarea pe care voi să o folosiți în aplicație.
Vestea nu la fel de bună este că am descoperit aplicația doar în AppStore, așadar ar trebui să aveți un device care funcționează cu iOS în casă pentru a o utiliza.