Aplicația de astăzi este doar pentru cei care au device-uri care funcționează cu Android. Sperăm să o vedem lansată cât de curând și în AppStore, dar până atunci să vă povestim mai multe despre funcționalitățile ei.
Aplicația cu pricina se numește FunABC și, așa cum arată și numele, este o aplicație destinată copiilor (între 2 și 5 ani) care vor să învețe literele într-un mod cât mai jucăuș și colorat.
FunABC_1
Ne-a plăcut în primul rând că este în română și api că este foarte simplu de folosit și de controlat de către copii. Fiecare imagine sau literă are corespondetul ei “vocal” pentru că este mult mai ușor pentru cei mici să facă legătura dintre imagine și sunet, imaginile sunt viu colorate, iar odată ce copiii au atins ecranul se și aude litera sau cuvântul de pe ecran.
FunABC_2
Interesant este și faptul că atunci când în imagini avem animale, copiii vor auzi cum fac acestea și dacă în multe aplicații sunetele sunt unele realizate pe calculator, în FunABC sunetele vin de la animale reale, întrucât cei din spatele aplicației au înregistrat pe bune, într-o fermă, animăluțele.
Puteți descărca FunABC din Google Play.
Sursă foto: Raoul Snyman/ Flickr.com.