laptop din lemn
De unde smartphoneuri sau laptopuri ori tablete PC, jocuri online, desene animate pe YouTube când eram noi mici? Mai ţineţi minte care erau jocurile noastre preferate? Şotronul, coarda elastică sau desenatul pe asfalt se numărau cu siguranţă şi pe lista voastră cu modalităţi de petrecut timpul liber din timpul copilărie.
Luând în calcul dorinţele şi amintirile noastre şi tehnologia din zilele noastre, cu ceea ce îşi doresc cei mici acum cred că un laptop realizat din lemn, cu tăbliţe de scris în loc de ecran şi tastatură şi cu ceva bucăţele de cretă în loc de un “stylus” pentru ecranele cu touchscreen ar fi minunat prin casă, nu?

Îl putem face singuri pentru ai noştri, dar este destul de complicat dacă mă gândesc la finisaje, plus că va dura probabil foarte mult, aşa că sper ca cineva care ne citeşte să ia aminte, să scoată pe piaţă laptopul “retro” şi apoi să ne dea de veste pentru a vă anunţa şi pe voi că s-a lansat super gadget-ul care de fapt numai gadget nu este.
Cum vi se pare? 🙂

Later edit:

L-am găsit, de fapt Cristina Diaconescu ne-a spus de el (mulţumim frumos încă o dată!) Îl putem cumpăra de pe Vivre.ro acum e redus la 145 lei, iar în mod normal costă 200 de lei.
Surse foto: feeder.ro.