Weekend-ul aceste este sărbătoare mare în tot Bucureștiul. Orașul sărbătorește 555 de ani cu o grămadă de evenimente faine despre care trebuie să aflați, așadar aruncați un ochi pe programul oficial și vedeți ce vi se pregătește.
recomandari evenimenteVineri – 19 septembrie
=> Dacă ai voștri au între 4 și 8 ani și vreți să afle mai multe despre reciclare, atunci trebuie să știți că vineri seara, de la ora 18:30, se discută despre reciclarea unor obiecte ”ecofriendly” și se dezbate cum ne ajută asta să protejăm mediul înconjurător. Desigur, se lasă și ci o creație a copiilor – citiți mai multe despre atelier din comunicatul oficial al acestuia.
=> Tot vineri, dar pentru cei mai micuți, care nu au împlinit încă 4 ani, se organizează un spectacol senzorial, prin care li se vot aduce copiilor informaţii nonverbale despre pietre. Textura, culoare, asemănare, sunet, joc, toate împreună cu George Turliu, care va asigura live coloana sonoră a spectacolului – aflați mai multe detalii despre atelierul creativ.
Sâmbătă – 20 septembrie
=> Sâmbătă și duminică avem tururi gratuie ale Bucureștiului, pentru adulți și pentru copii. Ne vor ajuta să aflăm mai multe despre orașul pe care-l vedem zi de zi și cu siguranță ne vom schimba percepția despre el – citiți detalii & vedeți programul oficial al tururilor.
Duminică – 21 septembrie
=> Începem duminica cu o umbrelă veselă? Nu vă speriați, este un atelier pentru copii, special de toamnă, pentru că toamna fiecare dintre noi trebuie să avem o umbrelă preferată și care e mai bună, decât cea făcută chiar de noi? – citiți detalii despre atelier.
=> Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urmă este evenimentul pus la cale de prietenii de la Mayaricii, eveniment care adună bani pentru copii mai puțini norocoși – citiți detalii despre acesta.
Voi aveți deja planuri? Sau v-am inspirat noi cu recomandările?
Sursă foto: ♕ Aubrey Rae ♕/ weheartit.com.