Știți povestea cu Rățușca cea Urâtă scrisă de Hans Christian Andersen care de fapt este o lebădă, nu? Aplicația despre care vă povestesc este o adaptare după clasica poveste. Ce pot învăța cei mici din acest basm devenit aplicație? Că fiecare om este special, faptul că nu este important să fii comun și defectele și diferențele sunt cele care contează.
Puteți descărca Rățușca cea Urâtă atât din AppStore (costă 0.89 € și funcționează cu iOS 4.0 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare) cât și din Google Play (costă 4,85 lei).

A doua aplicație vine tot de la Kidsopia și se numește: Cu Capul în Nori și pe scurt rezumatul sună cam așa: un eveniment ce se întâmplă extrem de rar îi pune pe ţăranii dintr-un sat mic de deal într-o situație neprevăzută. Copiii interacţionează cu o lume magică și învață că cele mai frumoase lucruri sunt chiar sub nasul lor și că nimeni nu este mai puţin important doar pentru că este diferit.
Aplicația Cu Capul în Nori este și ea lansată atât în AppStore, cât și în Google Play. Cei care au iOS trebuie să aibă instalat iOS 4.0 sau o variantă mai nouă și plătesc 0.99 $ pe aplicație, iar cei cu Android scot din buzunar 4,85 lei.

Cum vi se par cele două povești?
Sursă foto principală: wickenden/ Flickr.com.