Cu toții știm povestea lui Harap Alb de Ion Creangă, numai că de data aceasta personajele nu sunt tocmai la fel și nici povestea nu e tocmai ca cea pe care o tot citim celor mici seara înainte de culcare, din cărțile colorate frumos.
Care sunt schimbările? Harap Alb este cool, este un supererou românesc ce trebuie readus în atenția copiilor și adulților, așa că Andrei Moldovan, Mihai Ionașcu și Octav Ungureanu ne vor readuce în prim-plan personajele cu opinci din povestea cu Harap Alb, care renasc în anul 2012. 😀
Și pentru că pe Superman îl chema de fapt Clark Kent și pe Iron Man Tony Stark toate personajele din revista Harap Alb continuă au nume românești: Harap Alb este Ștefan, Fata împaratului Roșu este Mara, Gerila este Miron, Setilă este Mirza și lista continuă.
UrbanKid.ro salută ideea revistei Harap Alb continuă și abia așteptăm să o găsim pe piață pentru a ne bucura cum se cuvine de aventurile supereroilor români! 🙂
Dacă vreți să fiți anunțați atunci când se lansează revista, atunci intrați repede pe site-ul oficial al revistei Harap Alb continuă și jos de tot aveți o căsuță unde vă puteți lăsa adresa de mail pentru a fi contactați când se lansează revista sau fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom anunța cu “surle, trâmbițe, articole și click-uri” aici, pe UrbanKid.ro.