Igor Charkovsky este din Rusia și a asistat la peste 20.000 de nașteri sub apă, dar din anul 1979 a trecut la “următorul nivel” adică a început să experimenteze nașterile cu delfini.
Totul a pornit de la un incident fericit. O viitoare mămică s-a dus în Israel pentru a naște în mare, numai că în timp ce toată lumea se pregătea pentru naștere au apărut din senin trei delfini care au dat pe toată lumea la o parte și au asistat chiar ei la naștere. Se povestește că viitoarea mămică s-a relaxat și a avut parte de o naștere foarte ușoară.
Unii spun chiar că bebelușii care sunt născuți cu ajutorul puterilor oferite de delfini sunt mai inteligenți și mai puternici. Nu am găsit studii sau cercetări despre acest lucru, dar știm că nașterea în apă este un lucru minunat, care ajută foarte mult relaxarea mămicilor. În plus, am descoperit povești despre cum delfinii reacționează inedit atunci când o femeie însărcinată se apropie de ei. Mai exact femelele vin și protejează parcă burtica viitoarei mămici.

Încă un clip despre cum delfinii pot afla când o femeie este însărcinată și relația dintre o viitoare mămică și o femeie însărcinată:

Ce părere aveți despre nașterea cu ajutorul delfinilor? Știți mai multe legate de acest lucru?
Sursă foto: mamacongo.blogspot.ro.