Instrumente muzicale copii
Dacă ai voștri dansează așa cum pot și știu ei mai bine la orice melodie care se aude din orice colț, dacă încearcă să fredoneze cântecele sau dacă îi vedeți cu un zâmbet larg pe față atunci când puneți mâna pe mouse sau pe telecomandă pentru a porni o melodie, atunci e clar că ar trebui să aibă și ei un instrument muzical doar al lor!
Cum sunt pitici, nu le puteți lua de mici un adevărat instrument muzical, dar pe piață sunt tot felul de jucării faine care pot fi ale voastre cu un singur click (de fapt este vorba de mai multe click-uri pentru că nu puteți face comandă pe un magazin online doar cu unul), iar unele dintre ele chiar funcționează fix ca și instrumentele muzicale normale.

Pe mine m-au fascinat mereu aceste instrumente care nu numai că ne învață cum se ne coordonăm, dar odată ce atingem corzile parcă nu ne mai putem opri din cântat sau din zdrăngănit, după puteri… Modelul de care vă povestim astăzi este unul micuț, ca pentru prichindei, măsoară 16.5 x 6 x 32 cm și costă 94 lei.

Mai țineți oare minte cântecul cu: “Boonika bate toba, Boonika bate tare cu măciuca-n casa mare”? Niciodată nu am înțeles la ce se referă, dar de fiecare dată când văd tobe melodia îmi vine instant în minte.
Tobele sunt colorate și sunt fabricate de lemn de arbore de cauciuc, iar vopseaua folosită este una naturală, pe bază de apă, netoxică.
Ansamblul de tobe se poate comanda de la Napati și costă 187 lei, vin cu tot cu multe idei de cântecele! Dacă un întreg ansamblu vi se pare cam mult, aveți și variantă cu o singură tobă – e și ceva mai ieftină, costă doar 71 lei.

Acordeonul este ca un instrument magic, pentru că atrage atenția copiilor, dar și a părinților. Cum?! Nu mă credeți? Lăsați-l fix două minute, cât să se prindă copilul cum funcționează, pe mâna celor mici și o să vă dați seama singuri de “puterile magice” care atrag atenția. 😀
Acordeonul colorat costă 71 lei.

 

Ultimul instrument pe care vi-l prezentăm astăzi este un xilofon! Eu toată viața mi-am dorit unul și acesta vine la pachet cu trei partituri pe culori : Jingle Bells, Mary had a little lamb, Ode to joy. Jucăria ecologică costă 96 lei.

Voi aveți “jucării melodioase” pe acasă? 🙂
Sursă foto principală: acornchief/ Flickr.com.