Dacă acum câteva zile vă povesteam despre un top al filmelor pentru copii, de văzut la ceas de seară, acum vă invităm la cinematograf, evident, tot la un film de care să se bucure și aduții și copiii în același timp.
Povestea începe atunci când magicianul de circ Oscar Diggs este alungat din Kansas. El ajunge pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă și culoare şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea îmbogăţi.
Acțiunea adevărată începe însă atunci când magicianul cunoaşte trei vrăjitoare: Theodora, Evanora şi Glinda. Acestea sunt sigure că Diggs este de fapt marele vrăjitor pe care îl aşteptau cu toţii.

Filmul este unul care îmbină secvențele alb-negru, cu cele de animație și altele cu actori, așa că nu o să vă plictisiți niciun moment. Unde mai pui că veți recunoaște Tărâmul lui Oz din povestea cu Alice în țara minunilor, ba chiar și unele personaje sunt asemănătoare cu cele din povestea mai veche.
Vă las cu un trailer oficial urcat pe Cuca.UrbanKid.ro, locul unde adunăm toate desenele animate și filmele ce merită văzute de cei mici, și vă mai spun că Grozavul şi puternicul Oz rulează în cinematografele Cinema City din toată țara în această perioadă. Găsiți programul complet și detalii despre film sau bilete pe site-ul CinemaCity.ro.
Sursă foto: imdb.com.