Chiar dacă toți copiii sunt încă în vacamță și, cel puțin teoretic, nu ar trebui să se gândească nimeni la școală o bună perioadă de timp de  acum încolo, noi am zis că ar fi frumos să rezolvăm deja problemele elevilor.
Una dintre cele mai importante ar fi greutatea ghiozdanelor școlare și, uitându-ne prin catalogul INDEX: Challenge Design for Education, am găsit un ghiozdan, ba nu un birou… de fapt un ghiozdan care se transformă în birou cu doar câteva mișcări!
“Teddy Bag” e pratic 2 în 1 pentru că-l poți folosi ca și ghiozdan, dar dacă-l deschizi este un frumos birou pe care poți scrie, învăța, face exerciții etc.

Asta nu-l face greu deloc, așa că nu va fi o povară pentru cei mici și nici nu va mai fi nevoie să vă îngrijorați cu privire la mâneci murdare/gumă de mestecat pe bluze sau mai știu eu ce găsesc piticii pe băncile de la școală, pentru că vor avea parte de propriul birou mobil luat de acasă.
Cine a realizat conceptul? François Verez & Ane Eguiguren! La ce ne așteptăm? Să-l scoată pe piață cât mai repede, pentru că tare mult ne-ar plăcea să cumpărăm unul!
Nu-i așa că ar fi util?
Sursă foto: designtoimprovelife.dk.