[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”http://youtu.be/uFQfylQ2Jgg”][dt_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight] Cele mai simple chestii pe care le faci în mod firesc ca un adult care nu are (încă) copii, pentru un părinte pot fi extrem de complexe. Plecatul din casă, încercarea unui restaurant nou, un somn liniștit – toate astea devin adevărate comedii atunci când ai un copil și uneori chiar drame dacă ai mai mulți, eventual de vârste diferite.
Comediantul Michael McIntyre ilustrează foarte fain momentele astea și probabil că puteți folosi clipul de mai sus ca un excelent purtător de mesaj către prietenii voștri fără copii care nu înteleg prin ce treceți de fiecare dată când trebuie să ieșiți din casă, de exemplu.
Mă consider norocos – la capitolul muzică ascultată în mașina, deși fata mea are clar niște fixații pe anumite piese, măcar sunt toate faine – chiar și ascultate de sute de ori. Am trecut de la Zaz – Je Veux la Eveything’s Alright (Jesus Christ Superstar) – cunoscută și ca “melodia cu voce subțire și voce groasă” – și mai nou la Maïa Vidal – “The Big Shift” – ultimele două fiind practic singurele melodii din playlistul zilnic pe distanțe scurte-medii.
via Huffington Post[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Vezi și articolele astea[/vc_column_text][vc_posts_slider type=”flexslider_slide” interval=”0″ link=”link_post” order=”DESC” count=”4″ posttypes=”post” posts_in=”26044, 25789, 23321, 26101″ thumb_size=”medium” orderby=”rand” slides_content=”teaser” slides_title=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”20″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwYWxpZ24lM0QlMjJjZW50ZXIlMjIlM0UlM0NzY3JpcHQlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwJTNBJTJGJTJGcHJvZml0c2hhcmUucm8lMkZqJTJGS1FjYiUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]