Viața unui ursuleț în oraș este posibilă. Și dacă asta vă sună ciudat, mai ciudat este faptul că toți oamenii consideră asta normal. Bine, bine, este vorba despre un film pentru copii și familie, o animație simpatică ce ne aduce zâmbetul pe bune, dar care ne ține și în suspans o perioadă bună de timp.
Ursulețul Paddington ajunge în cinematografele din România pe 5 decembrie, distribuit de InterComFilm Distribution.
Paddington s-a născut în 1958, din imaginaţia autorului pentru copii Michael Bond, ale cărui opere, “A Bear Called Paddington” şi seria “Paddington Bear” s-au vândut în peste 35 de milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 40 de limbi.
Paddington2
Filmul folosește vocea lui Ben Whishaw (Skyfall) pentru Paddington, susținut de actorii Hugh Bonneville (Downton Abbey), Sally Hawkins (Godzilla), Julie Walters (Harry Potter), Nicole Kidman, Madeleine Harris şi Samuel Joslin, și este bazat pe celebra serie de cărţi pentru copii a autorului britanic Michael Bond.
Este vorba despre o poveste amuzantă a unui ursuleţ venit din junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. El face cunoştinţă cu familia Brown. De aici și până la final vă lăsăm pe voi să descoperiți povestea.

Ne vedem la cineva, din 5 decembrie, da?