Uneori cel mai fain lucru pe care-l poți face în familie este să te relaxezi la un film cuminte de care se bucură toată lumea, indiferent de vârstă.
Pentru acele momente și nu numai am adunat 10 filme faine pe care trebuie să le vedeți.
1 – 101 Dalmatians – cine nu iubește cățeii? Atunci când Cruella De Vil apare în peisaj trebuie să vă așteptați la reacții serioase de la cei mici.

2 – Shrek – cine are nevoie de Făt Frumos atunci când îl avem pe Shrek? Povestea de iubire se îmbină minunat cu aventurile și curajul lui, deci este un film ce trebuie văzut de copii.

3 – Toy Story 2 – când lucrurile despre care nu crezi că pot prinde viață vorbesc și respiră totul devine palpitant și imaginația începe să funcționeze într-un mod mult mai “energic” după. Iar atunci când este vorba despre jucării lucrurile trec la un cu totul alt nivel.

4 – Monsters, Inc. – este un film mai ales pentru copiii cărora le este teamă de “monstrul de sub pat” sau alte lucruri asemănătoare, pentru că toți monstruleții din film ne arată că de fapt toate lumea are suflet bun.

5 – Finding Nemo – nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru nimeni. Este unul dintre filmele ce trebuie văzute de orice copil.

6 – Brave – nu știu dacă mi-a plăcut povestea în sine sau faptul că Merida este singura prințesă Disney care nu se încadrează în tipare și este foarte curajoasă.

7 – Dumbo – filmul cu cel mai simpatic dintre elefanți.

8 – Little Mermaid – un film tare vechi, dar atââât de frumos ce nu trebuie ratat. Eu zic că vorbim despre un film ce merită văzut de zeci de ori și încă ai mai vrea să te mai uiți la el odată.

9 – E.T. – un alt film ce merită urcat pe lista cu must see este E.T. Este un film vechi, dar puterea prieteniei dintre băiețel și extraterestu nu e niciodată prea veche pentru a ne bucura de ea.

10 – Winnie-the-Pooh – mierea este sănătoasă și extrem de delicioasă și asta crede și Winnie-the-Pooh care îi va distra pe cei mici o perioadă bună.

Voi ce ați mai adăuga pe listă?
Sursă foto: Paul/ Flickr.com.