Anul acesta, Dorna a lansat o inițiativă despre care trebuie să vă povestim. Pentru a susține bebeluşii născuţi prematur şi părinții care trec prin aceste momete a creat prima fereastră interactivă din România – “Fereastra de speranţă”. Mai exact, geamul care desparte mămicile de salonul de la terapie intensivă, unde se află bebeluşii născuţi prematur în maternitatea Polizu, este acum plin de mesaje de susţinere pentru mămicile care se uită la puii lor și pentru care geamul este bariera care le stă în față pentru a-ți ține în brațe.
Dacă ați trecut prin aceste momente știți că în maternitățile din țara noastră mămicile au voie doar 10 minute pe zi cu bebelușul ei, iar restul de 23 de ore și 50 de minute par luni întregi de așteptare pentru proaspeții părinți. Dacă mai punem în calcul și faptul că unul din 10 copii din România se naște prematur, atunci vă puteți imagina prin ce trec atâția părinți și copii din țara noastră.
Dorna
Vestea minunată este că putem să trimitem noi toți mesaje către mămicile care trec prin momente de neimaginat. Cum? Cu un click și câteva rânduri de susținere trimise pe grijapentrucopii.ro, iar de acolo se ocupă Dorna să transmită mesajele pe fereastra despre care vă povesteam mai sus din maternitatea Polizu.
Transmiteți și voi mesaje de susținere?