Să ai o fetiță pasionată de fashion nu este deloc ușor, dar nici complicat, plus că atunci când ai găsit un proiect în care credeți cu toții și vă implicați, rezultatele sunt uimitoare.
Angie și Mayhem, așa cum îi spune fetiței ei de doar 4 ani, sunt pasionate de modă și cum e destul de complicat să încerce să facă acasă rochii din materiale textile, cele două au încercat să imite rochiile celebrităților, dar din hârtie. Cu răbdare, multe hârtii colorate, o foarfecă și foooarte mult talent, rezultatele sunt extraordinare.
Mămica spune că împarte munca cot la cot cu cea mică și că deși are doar 4 ani, Mayhem o ajută foarte mult. În plus, fetița își dezvoltă zilnic din ce în ce mai multe aptitudini realizând rochiile pe care la o adică poate desena la final.
Pe blogul lui Angie (fashionbymayhem.com) am descoperit că câteva trucuri și modele pe care le puteți încerca acasă, dar până atunci aruncați un ochi pe imaginile de mai jos. Așa-i că dacă nu ați afla de la început că sunt rochii din hârtie ați spune că sunt din textil?
_1 _3_4
[Tweet “Rochii din hârtie făcute de Angie și Mayhem”] 12 11 10 9 5 6 7 8 4 3 2 1
Surse foto: instagram.com/2sisters_angie și huffingtonpost.com.