Artizanii de bijuterii ar fi invidioşi pe aceste seturi de bijuterii pentru copii.

Bijuterii pufoase

Se invită cele mai bune prietene la un curs de făcut bijuterii. Se învârt, se răsucesc şi se modelează benzile pufoase, se aplică ideile creative până se ajunge la bijuteria finită. Setul este recomandat copiilor peste 5 ani şi costă 79.9 lei.

Bijuterii din material ecologic

Cei de la Napati ne propun Happymais, o jucărie ecologică dintr-un material din amidon de porumb, din care, cu ajutorul unui burete puţin umed se pot face tot felul de obiecte, chiar şi bijuterii. Atenţie însă pentru că Happymais poate păta ţesăturile, deci joaca provoacă ceva murdărie, dar nu e un capăt de ţară, căci totul se curăţă. Jucăria cu pricina costă 69 lei şi este recomandată copiilor peste 3 ani.

Brăţările prieteniei

Dacă pentru adulţi există brăţările magice, în lumea celor mici există brăţările prieteniei. Ai un set 22 de papiote, 4 şabloane de lucru, mărgele şi ac, toate într-o gentuţă cu mâner. Setul din care poţi face 22 de brăţări costă 99 lei, poate fi folosit simultan de 2 copii şi este recomandat copiilor peste 3 ani.

Bijuterii din flori

Cântăm “Cele mai frumoase flori” şi învăţăm să facem flori din setul cu 274 de metri de fire în 6 culori, croşetă, ac şi mărgele. Atenţie, acest set este recomandat copiilor este 8 ani şi costă 109 lei.

Bijuterii din scoici

Copilul tău va fi cu adevărat îndemanatic după ce va învăţa să facă noduri macrame şi să realizeze brăţări sau inele din scoici. Setul este recomandat copiilor peste 8 ani şi costă 65 lei.