Știați că în București se organizează tururi ghidate? Pentru toate vârstele și pentru toate gusturile? Cei care fac asta își spun simplu și concis Guided Bucharest, iar de data aceasta, adică în acest final de săptămână, invită copiii și părinții să descopere vrute și neștiute despre Capitală.
Pe lângă plimbare și povești, copiilor li s-au pregătit jocuri și alte activități pentru a vedea Bucureștiul ca un oraș al copilăriei. 🙂
Turul se numește “Cetatea lui Bucur” și sună cam așa:
Traseu: Hanul lui Manuc – Lupoaica – Punctul zero al Bucureştiului
Afăm despre:

  • Cum a luat naştere Bucureştiului
  • Unde se încoronau regii
  • Cum poposeau caravenele
  • Cine sunt latinii
  • Unde este de fapt buricul targului

Evenimentul are loc duminica aceasta, de la ora 11:00 la ora 13:00 și întâlnirea are loc la intrarea în Hanul lui Manuc.
Așa cum v-am promis din titlu avem un concurs pentru voi: cine e pe fază și ne răspunde repede, repede în comentarii la întrebarea: de ce vrei să participi cu cei / cel mic / i? Primele trei comentarii se pot duce gratuit la tur.
Dacă descoperiți însă articolul prea târziu, nu vă supărați, pentru că e loc pentru toată lumea. Costă 25 de lei / tur / copil, iar dacă veți veni cu frățiori sau surioare atunci primiți reducere de 20% din preț. Vă puteți înscrie cu mail la info [@] guided-bucharest [.] com sau la telefon 0747075927.
Acum vă las cu o galerie foto de la alte astfel de tururi să vă faceți o idee despre distracție.