Nu mai e un secret faptul că nouă ne plac maxim trenulețele de orice formă sau culoare. Astăzi, fiind luni, vorbim despre acele trenulețe care au „migrat” pe iPhone.
Poate cel mai cunoscut trenuleț este Thomas și el vine cu o super aplicație interactivă pentru copii. Se numește „Thomas & Friends: Misty Island Rescue” și cu ajutorul ei cei mici pot citi, asculta și se și pot juca împreună cu Thomas chiar de pe ecranul telefonului mobil. De fapt, aplicația funcționează și pe iPad și, indiferent de dispozitivul utilizat, el se transformă într-o secundă într-o carte de colorat, apoi într-un joc de „unit punctele” și apoi într-o poveste.
Mai bine vă las cu un videoclip în care un pitic testează aplicația, zic eu că cel mic e cel mai în măsură să vă demonstreze că e faină:

Thomas & Friends: Misty Island Rescue” are doar review-uri excelente de la părinții care au descărcat-o pentru copiii lor și funcționează atât pe iPhone, cât și pe iPad, dacă au instalat cel puțin iOS 4.0. Prețul e un pic mai piperat, costă aproape 5$, dar, spuneți voi, e ceva ce nu merită piticii? 😀

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –