consignatie pentru copii
Ai cumpărat pentru copilul tău cel mai frumos cărucior, cel mai frumos pătuș și multe alte lucruri în care ai investit mulți bani și pe care acum nu le mai folosește nimeni? Ok, vei spune că sunt amintiri pe care nimeni nu are cum să le uite și așa fiecare obiect vă mai aduce aminte de o pățanie. Să fim serioși însă: cei mai mulți dintre noi stăm la bloc și în câteva camere și un balcon nu se poate depozita totul. 😀
Cred că mămicile mă înțeleg perfect când spun că, la un moment dat, nu doar că te împiedici de lucruri prin casă, dar nu ai loc să faci nimic altceva decât să srângi lucrurile dintr-o parte, să le pui în alta și tot să nu ai loc nici să respiri, apăi să mai găseșți și loc de joacă.
Ai putea să te gândești că un alt copil le poate folosi, dar la unele lucruri apare vrei, nu vrei, sentimentul de “a’ meu, a’ meu, a’ meu și numai a’ meu”, sentiment care cred că o să dispară repede dacă vă veți gândi că puteți primi bani pentru lucrurile pe care le dați și nu doar că veți face un alt copil fericit, dar și veți putea să cumpărați un alt lucru pentru a fi fericit și al vostru pitic.
Bazarul lui Cichirichi este o consignație pentru copii. Da, da, ați citit bine, există un loc unde puteți oferi toate lucrurile de care nu mai aveți nevoie pentru că cei mici nu mai sunt atât de mici. De la cărucioare, la jucării, cărți, accesorii sau orice alte lucruri pe care nu le mai folosiți până la îmbrăcăminte sau produse de încălțăminte care nu se mai potrivesc alor voștri.
Faci o listă cu ce ai de dat și de aici nu mai ai decât de făcut nimic altceva decât să iei legătura cu cei de la consignație să vă puneți de acord cu următorii pași. Evident, de aici puteți să și cumpărați produse cu mult sub prețul pieței. 🙂
Ce părere aveți de ideea de consignație pentru produse destinate copiilor?
Sursă foto: philos from Athens/ Flickr.com.