După atâția ani de spălat haine, pot să spun că nu îmi mai e frică de pete. Mi-a fost teamă, da. Acum declar deschis că nu îmi mai e frică de mâncare aruncată pe haine, canapele, covoare, alte haine. Pe jos, pe sus. Peste tot. Mâncare. Noroi, pământ, iarbă etc. Și tot felul de combinații luate câte…or fi…
Bine, acum e adevărat, că fiind și la al doilea copil și fiind și băiat (chiar dacă risc să cad în stereotipuri, din experiența mea, băieții se murdăresc mai des și mai nasol decât fetele), am căpătat o anumită imunitate la mizerie. Este adevărat că prietenii mei cei mai buni au devenit în timp mașina de spălat rufe și detergentul, dar ce să-i faci, o mamă trebuie să facă ce trebuie să facă.

O conspirație mondială

După îndelungi cercetări și observații minuțioase, și după o intensă investigație asupra comportamentului bebelușului ei – o mămică – Mila Waters, a reușit să dea în vileag una dintre cele mai bine păstrate conspirații de pe acest pământ: conspirația bebelușilor. Mila Waters a observat apariția petelor pe hainele fetiței ei (și ale lor, ale părinților) într-o serie de momente cheie. În timp, ea și-a dat seama că există un tipar. După ce mamele din lumea întreagă i-au împărtășit experiențe similare, despre cum bebelușii și copiii lor creează pete peste pete, concluzia a fost evidentă: este vorba de o conspirație globală și trebuie să găsească o soluție.
Pe mine inițial m-a amuzat această știre, mă gândeam că nu are cum să se întâmple așa ceva. Și asta în fața mea… Păi cum, sunt la al doilea copil, de mai bine de 7 ani de zile ”mă lupt” cu petele și tot soiul de murdării și cum…să nu fi observat eu ceva ciudat? Daaaar….revelația a venit după ce am găsit aceste două filmulețe cu copiii mei, la vârste similare, în condiții, aproape similare (umiditate, luminozitate ș.a.m.d). Iată despre ce este vorba:
Proba numărul 1: Ioana mânâncă tăiței (cu lapte). Vârsta: 2 ani și 4 luni. Locație: bucătărie.

Proba numărul 2: Iancu mânâncă tăiței (de fapt spaghete) cu sos de roșii. Vârsta: 2 ani și 2 luni. Locație: bucătărie.

Voi observați ceva…ciudat? Nu? Nimic?

conspirația bebelușilorDescoperă conspirația bebelușilor și câștigă un aliat împotriva petelor!

Căutăm 3 părinți care se luptă și ei, la rândul lor, cu petele și diversele tipuri de murdării de pe hainele lor și ale copiilor lor. Fiecare dintre acești 3 părinți trebuie să urmărească linia conspirativă a bebelușilor sau copiilor lor de acasă și să trimită ”probele” sau poveștile în ceea ce privește această acțiune mondială. Lăsați un comentariu mai jos, în articol, despre întâmplările sau experiențele voastre cu petele celor mici și juriul (adică cei de la Persil) vor alege cărei familii vor trimite câte 2 produse special create pentru aceste pete. Așadar, liber la concurs! Așteptăm mărturiile până pe 13 februarie!
Dacă încă nu credeți că această ”conspirație” există și dacă vreți să vă amuzați în continuare, vă invit să vedeți cu ochii voștri ce au mai descoperit cercetătorii în acest domeniu…al bebelușilor pe conspiratia-bebelusilor.persil.ro.