După succesul remarcabil al seriei TV “Shaun the Sheep” de la studiourile Aardman, care a devenit un hit internaţional începând cu lansarea sa în 2007, vine “Shaun the Sheep The Movie”. Filmul păstrează tradiţia Aardman, oferind o aventură dinamică şi amuzantă, cu glume savuroase, răsturnări de situaţie inventive şi multă veselie.
Shaun este un miel inteligent şi zburdalnic, care trăieşte cu turma sa la Ferma Mossy Bottom, sub supravegherea oficială a Fermierului şi a lui Bitzer, un câine de pază bine intenţionat, dar ineficient.
În ciuda tuturor eforturilor lui Shaun, viaţa la fermă a intrat într-o rutină, iar mielul născoceşte un plan iscusit – de a-şi lua o zi liberă. Dar ai grijă ce-ţi doreşti. Evenimentele scapă repede de sub control, iar din pozna lui Shaun rezultă, din neatenţie, ducerea nefericitului fermier departe de fermă. Cu ajutorul turmei, Shaun trebuie să părăsească ferma pentru prima dată şi să călătorească în Marele Oraş, pentru a-l salva pe Fermier – iar eşecul nu reprezintă o opţiune.
Dar cum vor supravieţui oile? Pot ele să evite a fi recunoscute drept oi şi, astfel, să evite să fie prinşi de neînfricatul responsabil de controlul animalelor? În decursul unei aventuri pline de acţiune, ei trec printr-o mulţime de peripeţii şi întâmplări grozave şi amuzante. Iar Shaun întâlneşte un mic câine orfan, pe nume Slip, care îl face să realizeze că a avea o casă şi o familie nu e ceva ce trebuie luat de bun.
Filmul „Shaun the Sheep The Movie / Mielul Shaun Filmul” este distribuit de Forum Film România, iar CineForum vă oferă două invitații duble la film, la Cinema City din SUN Plaza București sau la cinematografele Cinema City din țară (la proiecțiile de luni până joi). Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți în comentarii la ce film v-ați uitat ultima dată cu cei mici.
Anunțăm câștigătorii vineri, 6 martie. Succes!
Castigatorii sunt: Oana Geambasu si Alexandra Preda! Felicitari si multumim tuturor pentru participare!