Auzim despre despre faptul că ideile, creativitatea, dorințele noastre vor schimba lumea. De multe ori însă lucrurile se complică și parcursul este lung de la o idee la o faptă. De data aceasta, trebuie doar să demonstrăm că ne pasă, că vrem și că avem destul de multe idei bune. Simplu, nu? Așa și este.
Idei de viitor – așa se numește cel mai nou proiect Philips care ne transformă ideile în realitate. Nu sunt vorbe mari deloc.
Inițiativa ne îndeamnă să alegem una dintre cele trei categorii de proiecte (Perioada de sarcină, Start sănătos în viață sau Recreere prin lumină) și să ne aducem ideile despre cum am vrea noi să schimbăm lucrurile în România cu privire la aceste subiecte. Poate că vă doriți programe educaționale în orașele mai mici sau la sate. Mămicile sau viitoarele mămici se pot gândi la aparate performante în maternități, medici mai informați sau pregătire de specialitate pentru părinții aflați la început de drum. Cei care sunt preocupați de sănătate își pot dori lecții explicative pe înțelesul copiilor despre ce înseamnă să ai un stil de viață care să-ți hrănească atât psihicul, cât și fizicul. Nu în ultimul rând, artiștii pot veni cu idei de tehnologii uimitoare care să îi facă pe cei mici să înțeleagă arta. Acestea sunt doar câteva idei, posibilitățile sunt nenumărate.
idei de viitor
După ce ați publicat ideea voastră despre cum ar trebui schimbată lumea, votul public desemnează săptămânal câștigători pentru fiecare temă, câștigători care vor primi produse Philips săptămânal.
Asta nu este tot, pentru că fiecare temă va avea trei idei finaliste (alese de juriul Philips) cele trei idei vor fi supuse din nou votului publicului și cea mai bună idee din fiecare categorie (deci trei în total) va fi implementata. Cât de fain e? Așadar, ideile chiar pot schimba lumea, totul este să le facem publice pe site-ul ideideviitor.ro și să nu fim indiferenți. Inovația începe cu noi, cu ideile noastre!
În curând povestim despre ideile noastre care pot schimba lumea, idei pe care le puteți dezvolta și folosi pentru proiectul mai sus povestit, dar până atunci vă invităm să le scrieți pe ale voastre pe ideideviitor.ro.