Natural, sănătos, util și plin de informații. Așa se poate descrie pe scurt cursul pentru naștere Lamaze, un curs pe care ar trebui să-l încerce orice viitoare mămică. Peste câteva zile, mai exact pe 9 iulie, de la ora 18:30, încep întâlnirile viitoarelor mămici la centrul Pronatalita (strada Hristo Botev nr. 10, et. 1, interfon 2), iar după cursul Lamaze urmează unul de Puericultură, invitația pe care o avem fiind valabilă și pentru acesta.
pronataliaCursul Lamaze este format din 4 întâlniri și e dedicat nașterii. Chiar dacă este programată o cezariană, este foarte important ca mămicile și știe la ce să se aștepte atunci când încep contracțiile. Vor fi oferite o grămadă de informații legate de naștere, cum poate să fie ușoară, dar și detalii despre recuperarea de după și despre cezariană.
Cursul Natural Parenting are două întâlniri și este dedicat îngrijirii bebelușului și alăptării. Care sunt cele mai bune recomandări, informații despre alăptat, dar și poziții pentru alăptare mai ușoară, care sunt factorii care declanșează alăptarea… ce mai… toate informațiile de care orice părinte la început de drum are nevoie și pe care dorește să le afle de la specialiști, alături fiind de jumătatea lui.
Multe detalii despre fiecare curs în parte găsiți în comunicatul de presă oficial, noi încercăm să menținem totul cât mai simplu și rapid pentru că avem un concurs fulger de început.

Așa cum spuneam la început, avem o invitație de dat, invitație valabilă pentru un cuplu de viitori părinți. Lăsați-ne mai jos un comentariu cu motivele voastre pentru care doriți să ajungeți la cele două cursuri și pe 8 iulie seara vom anunța câștigătorii.

Succes!