Ca un părinte informat, ai datoria să fii la curent și cu cele mai faine jucării apărute. Și dacă nu ai auzit încă de blasterele NERF, noi ne facem datoria să te informăm. Mai ales că – pe lângă beneficiile jocului cu gama de blastere NERF – de data asta poți câștiga și un loc pentru copilul tău și cel mai bun camarad al lui în cea mai tare tabără organizată pentru copiii de 8-12 ani.
Citind programul taberei mi-am adus aminte cu drag de campurile Cercetașilor – activități în natură – unde am învățat în copilărie o sumedenie de lucruri faine, tehnici de supraviețuire, puterea unei echipe și am legat prietenii de-o viață.
logoTabăra NERF se organizează pentru prima dată în lume în România și va avea loc în 21-26 iulie, foarte aproape de noua casă UrbanKid.ro – la 23km de Brașov, în zona Bran. Tabăra va avea un program variat care îmbină mișcarea fizică, distracția cu blastere NERF, socializarea și educarea – toate sub supravegherea unor coordonatori specializați în comunicare cu copiii, psihologie și sport.
Cireașa de pe tort este că, dacă copilul tău câștigă unul dintre cele 17 locuri gratuite în Tabăra NERF, va putea lua cu el și pe cel mai bun camarad de joacă. 34 de copii vor petrece 6 zile într-un loc special amenajat, vor avea ocazia să se joace cu jucării Hasbro care încă nu au apărut în magazine și vor avea o agendă minunată de distracție, dezvoltare personală și sport.
Copiii vor lucra în echipe, vor trage la țintă, vor compune împreuna Imnul Taberei NERF, vor învăța o coregrafie distractivă, vor participa la treasure hunt, concurs de baschet, joc de spionaj, ștafetă și cucerirea steagului. În plus, după programul dinamic de zi, cei mici  vor lua parte la seri tematice de relaxare – cu jocuri, jucării și hohote de râs.
În concluzie, Tabăra NERF oferă copiilor cel mai distractiv mod de a face sport, dezvoltă spiritul de echipă și abilitățile de socializare – totul într-un mediu sigur, atent supravegheat și organizat.
Blasterele NERF sunt un prilej minunat de joacă în familie și cu prietenii, în natură. Un cadou potrivit și sigur pentru copii, care va aduce multe ore de distracție și activitate fizică, îi va ajuta să își dezvolte coordonarea, precizia și spiritul de echipă.
Pentru a câștiga un loc dublu în Tabăra NERF, tot ce trebuie să faci este să înscrii pe www.tabaranerf.ro codurile de pe produsele NERF participante în campanie. Produsele vin cu coduri de 100 și 200 de puncte iar dacă înscrii minimum 200 puncte ai un loc garantat în tragerea la sorți pentru Tabăra NERF. Pentru fiecare 100 puncte suplimentar înscrise, mai primești o șansă la tragerea la sorți. Tot pe site ai șansa de a câștiga sute de premii instant:  blastere și accesorii NERF.
Poți găsi blastere NERF și rezerve în următoarele magazine: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Smyk, Mega Image, eMAG, Nicoro Toys, Peak Toys. Selgros, VarunaS, Noriel, Diverta, KidVentura și Elefant.

Și n-am terminat – poți câștiga două blastere NERF Doomlands Persuader!

nerf-doomlands-persuader
1 blaster NERF dacă ne lași un comentariu mai jos și ne povestești care este ultimul loc în care ai ieșit cu copilul tău la distracție în aer liber.
1 blaster NERF, pe Facebook – vezi aici mecanismul.

Tragem la sorți 2 câștigători, vineri 27 mai, și îi anunțăm aici în articol, și pe Facebook.

 

Felicitări Alexandra Dincă & Bogdana Mihai!