Dacă toată lumea vorbește despre bugete, noi povestim despre saci întregi de cadouri, plini cu jucării care să ne facă zilele mai frumoase… pardon, să le facă celor mici zilele mai frumoase, dar nu-i așa că și adulții “atentează” câteodată la jucăriile copiilor?
Revenind la ale noastre, în cazul în care ați intrat deja pe ultima sută de metri și căutați cadouri pentru cei dragi trebuie să știți că puteți face asta și din fața calculatorului, cu un ceai fierbinte sau o cană mare de ciocolată caldă în dreapta voastră, nu e musai să alergați prin aglomerația din marile centre comerciale acum. Atâta doar să fiți cu mare băgare de seama ca toate coletele să aibă termen de livrat cât mai rapid, să nu vă treziți că Moș Crăciun întârzie câteva zile la voi.
Noi am descoperit un site plin cu “bunătăți de cadouri”. Se numește wowgifts.ro și chiar este plin de cadouri faine, unele mai trăsnite, altele amuzante și unele utile, după preferințe, așezate frumos atât după categorii, cât și după prețuri pentru cei care au bugetele deja calculate.
Nu sunt extrem de multe cadouri, dar sunt originale și veți avea astfel siguranța că Moșul nu va încurca darurile și va aduce același cadou de mai multe ori pentru aceeași persoană.
Așa cum vă promiteam încă din titlu avem de dat 3 saci de cadouri. Doar sacii, pentru că am vorbit cu Moș Crăciun și cadourile pentru a umple sacii, le va aduce el, direct. Este vorba despre niște saci speciali, personalizați cu numele copiilor și cu mesaje speciale, iar pentru a câștiga un sac simpatic vă provocăm la povești.

Lăsați un comentariu la acest articol (neapărat folosind o adresă validă de email, pe care o verificați frecvent) cu numele complet al copiilor și cu lista lor de dorințe pentru Crăciun, adică ce au scris cei mici pe scrisoarea trimisă Moșului. Dacă nu ați trimis încă scrisoarea către Moș Crăciun, atunci vă invităm să ne povestiți despre cum le-ați explicat copiilor despre cum poate ajunge Moșul la atâtea case într-o singură seară.

3 dintre voi vor primi câte un sac personalizat, ce își așteaptă darurile din desaga Moșului!
Atenție: tragem linie și oprim comentariile pe 20 decembrie, pentru că Moșul trebuie să aibă timp pentru a personaliza sacii și a ajunge la cei 3 norocoși!
Succes!
LATER UPDATE
Cei trei saci se duc la:

  • Cristina Dragomirescu,
  • Laura Frunză
  • Irina Suhai

Vă mulțumim tuturor pentru participare și felicitări câștigătorilor care sunt rugați să își verifice adresa de mail.