Săptămâna trecută cei care sunt înscriși la newsletter-ul nostru au primit pe mail o rugăminte: aceea de a ne scrie câteva cuvinte despre ce părere au ei despre noi. Vă spunem sincer că nu ne așteptam la atât de multe răspunsuri și la cuvinte atât de frumoase. Le-am citit pe toate, cu fiecare virgulă și fiecare punct fără să respirăm și vă mulțumim din suflet. Sperăm să vă merităm!
De obicei nu rămân fără cuvinte (credeți-mă că pot vorbi mult în orice situație) dar ziceți și voi, ce să mai zic când citesc răspunsuri precum cele de mai jos?

De la UrbanKid.ro am invatat sa nu mai spun “nu”” in fata copilului… va multumesc… o zi minunatat si week-end placut 😉

Pentru mine sunteti inspiratie, suport, informatie, fun. Cel mai mult imi place la voi abordarea si comunicarea personala, mai putin formala, asta ma face sa va iau ca pe niste amici dragi, imi da confort.

Incep cu UrbanKid fiecare dimineata, a devenit un obicei la fel de placut precum cafeaua de dimineata. Nu am mult timp de cautat pe net ce evenimente pentru copii mai sunt prin oras sau atunci cand caut ma trezesc ca deja au trecut si mi-e ciuda. De cand cu voi stiu tot ce misca si va multumesc pentru asta. Citesc articolele voastre in fiecare zi si mereu gasesc lucruri interesante. Eu personal ma bucur ca sunt abonatul vostru, aveam nevoie de voi si va multumesc pentru efortul pe care il depuneti pentru noi in fiecare zi!!

Vă îmbrățișăm pe toți și sperăm să ne susțineți în continuare, pentru că avem mare nevoie de voi.
Începând cu acest an, RoBlogFest are categorie nou-nouță pentru “Blog de părinți”. Cum noi așteptam cu sufletul la gură categoria aceasta de ani de zile nu am avut cum să ne abținem și ne-am înscris, numai că pentru a trece la etapa următoare avem nevoie de voturile voastre, ale celor care ne citesc și ne simpatizează.
La competiție suntem înscriși la 3 categorii, este vorba despre Blog de părinți, Blog colectiv și Cel mai popular blog și vă explic imediat de ce la fiecare dintre aceste categorii și nu la altele:

  • La prima categorie – Blog de părinți – ne-am înscris pentru că noi scriem pentru voi, pentru părinții care cred că este fun să ai un copil și să-l crești, care consideră că viața a început cu adevărat după ce s-a născut cel mic și care cred cu încăpățânare că adulții se pot distra de minune cu niște pitici în jur. Pe UrbanKid.ro scriu atât părinți, cât și eu, subsemnata. Nu sunt mămică încă, sunt o mătușă mândră și de multe ori scriu despre evenimentele și activitățile pe care le încerc și eu, asta deși sunt destinate celor mici în special. Sper că nu v-am dezamăgit niciodată și că nu ați privit textele scrise de cineva care nu este părinte ca venite de la o persoană “din afară” și vă promit că de acum încolo voi încerca să scriu mai mult și mai bine pentru voi, pentru noi, pentru mine. 🙂
  • La a doua categorie – Blog colectiv – fiecare autor UrbanKid.ro are un rol mai mult decât special.
  • La ultima categorie – Cel mai popular blog – ne-am înscris pentru că vrem să vedem dacă sunt sau nu părinții cei mai numeroși cititori faini ai blogurilor din .ro.

Acum urmează rugămintea de care cred că v-ați prins încă din titlu: avem nevoie de voi, de câteva minute din timpul vostru și de click-urile voastre. Pentru a trece în etapa a doua a competiției RoBlogFest trebuie să strângem cât mai multe voturi de la voi până pe 27 martie. Așadar, vă rugăm să ne votați acum în prima etapă a votului care durează până marți și apoi, dacă trecem în etapa finală, să ne permiteți să vă reamintim de concurs și să ne mai susțineți încă o dată.

Pașii pentru a ne vota sunt următorii:1. Fă-ți cont pe www.roblogfest.ro

E nevoie să vă faceți cont și/sau să vă logați pe www.roblogfest.ro

2. Intrați pe link-ul dedicat UrbanKid.ro și ne votați direct la categoriile de mai sus prin click pe “Votează-mă”

Mulțumim anticipat 😉

3. Totul până pe 27 martie!

Calendar RoBlogfest - cele 2 perioade de vot si finala

4. Primiți o îmbrățișare caldă, un zâmbet larg și cu mulțumesc sincer! 🙂

PS – Mulțumim prietenilor de la theCityBreak.ro și TravelGirls.ro care ne susțin în concurs!

LATER UPDATE:

Am trecut în etapa a doua a concursului. Vă mulțumim frumos pentru sprijin, fără voi nu am fi reușit.
Avem nevoie de voturile voastre în continuare, așa că vă rugăm să ne susțineți cu voturi pentru a urca pe podium! 🙂