Aplicatie Amazon
Cam așa sună descrierea noii aplicații Amazon Santa App. Este special realizată pentru copiii și părinții care vor să-și strângă în același loc dorințele de sărbători. Evident, toate ideile ajung direct la Moș Crăciun, la familie și la prieteni, așadar sub brad vor găsi cu siguranță multe din obiectele dorite.
Cei mici pot alege dintre cele 500.000 de jocuri, jucării, cărți, jocuri video sau filme și apoi nu trebuie să facă nimic altceva decât să trimită un link (securizat) pe mailul bunicilor, unchilor sau fraților mai mari, pentru a afla și ei ce-și doresc de Crăciun. Părinții pot edita lista, astfel încât dacă ei au vorbit cu Moșul și știu sigur că unele obiecte sunt în sacul lui, le pot tăia de pe lista ca nu care cumva să se afle apoi de două ori sub bradul împodobit.

În funcție de cât de cuminți au fost, piticii vor primi mai multe sau mai puține lucruri din lista bine “documentată”. 🙂
Ce ar mai fi de spus? Păi aplicația este customizată pentru iPad și Kindle Fire, este gratuită, iar de o încercați să ne dați și nouă de veste vă rugăm.