Vă spuneam zilele trecute despre jucării din hârtie pliată și atât, fără a avea nevoie de o foarfecă sau de lipici pentru a le realiza. De data aceasta, am descoperit un site minunat cu o… armată de jucării care se pot face din hârtie. 🙂
Aveți nevoie de o foarfecă, lipici și o imprimantă cu muuult, foarte mult tuș culorat, pentru că odată ce ați început să descărcați din pliantele cu modelele de jucării nu o să vă mai puteți opri, vă asigur (am făcut și eu asta și deja am în casă vreo 10 foi ce urmează să le transform în jucării).

Cu ce se “aleg” copiii? Pe lângă faptul că vor avea câte jucării vor ei în casă, le vor putea și alege pe care le doresc și au parte și de sentimentul că jucăriile sunt făcute chiar de mânuțele lor. Unde mai pui că își dezvoltă și creativitatea în timp ce le lipsesc, le decupează și asamblează singuri.
Site-ul despre care vă povestesc este paperfoldables.com și pentru a ajunge la modelul fiecărei jucării trebuie să dați click pe fiecare și vi se va deschide un .pdf.
Să vă distrați!