tabla de scris
Voi aveți pe acasă table de scris pentru copii? Și dacă aveți nu-i așa că vă cam pare rău atunci când ștergeți tabla pentru că nu se poate salva, undeva, oriunde, desenul făcut de pitici?
Eu cred că orice iese din mâinile celor mici ar trebui pus deoparte, fiind amintiri de neprețuit și lucruri care nu mai pot fi realizate cu același sentiment și același rezultat. Sunt de părere că dacă ne-am uita peste ani la desenele, încercările copiilor de a scrie ceva sau chiar la liniile aiurea trase de ei pe pereți am putea vedea exact care au fost pașii făcuți de cei mici și cum au început ei să-și dezvolte personalitate.

Cum ar fi dacă tabla de scris s-ar șterge pentru a lăsa loc noilor desene, dar vechea “operă de artă” s-ar salva chiar în memoria “gumei de șters”? Nu vi se pare că aceasta ar fi soluția cea mai bună? Mie da, tocmai d-asta după ce am citit despre Erascan abia aștept să iasă pe piață și să ajungă și pe rafturile magazinelor de la noi. 😀
Funcționează cam așa: în timp ce șterge desenul de pe tabla de scris, Erascan scanează imaginea și păstrează o copie digitală a acesteia, mai mult chiar cu ajutorul device-ului putem share-ui imaginea sau scrisul cu toată lumea pentru că datele pot fi trimise chiar de pe aparat prin mail la prieteni.
Nu-i așa că ați vrea și voi un astfel de aparat?
Apropo, voi faceți poze la operele de artă ale celor mici pentru a vă aminti de ele peste ani de zile? Care vă e cea mai dragă amintire legată de asta?
Sursă foto: yankodesign.com.