Să începem cu… începutul. Serialul “Ciudățeni” are premiera sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 10:30 la Disney Channel. Despre ce este vorba? Eu aș spune că este pentru copii care au deja peste 5 ani, pentru că sunt prezentate aventurile gemenilor Dipper și Mabel Pines, în vârstă de 12 ani, ale căror planuri pentru vara sunt ruinate, atunci când părintii lor îi trimit la fratele bunicului și ajung în Cabana Misterioasă.
De ce spun că este un serial pentru cei mai măricei? Pentru că se vorbește despre setea de bani și pe lângă lupta dintre bine și rău, există și secvențe de “mini-groază” dacă le pot spune așa, care nu sunt potrivite mereu pentru cei micuți.

Pentru alt teaser al serialului, intrați pe Cuca.UrbanKid.ro.

Concurs plin de informații și premii pe măsură

Concursul începe astăzi și se termină pe 18 noiembrie, iar premiile sunt: o căsuță gonflabilă pentru copii sau un pachet promoțional cu produse “Ciudățeni”.

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs?

1. Vă abonați la Newsletter-ul nostru (dacă sunteți deja abonați, treceți la pasul următor) – veți primi în fiecare zi, în jurul orei 9:00, cele mai noi informații și multe alte surprize plăcute

2. Sunteți atenți la finalul Newsletter-ului, pentru că acolo, zi de zi, veți primi câte o întrebare al cărui răspuns îl găsiți ușor în articolul care povestește despre serialul “Ciudățeni”
3. Scrieți aici, în câmpul de mai jos, răspunsul corect la câmpul “Parola”. Cât mai multe răspunsuri, cu atât mai multe șanse pentru a câștiga. 🙂

Și… gata! Noi anunțăm aici în articol, dar și pe Facebook, pe 18 noiembrie cine se va juca în căsuța gonflabilă și cine primește setul de materiale marca “Ciudățeni”.
Succes!

Și câștigătorii sunt…

  • Adela_dedi – care a răspuns la cele mai multe întrebări corect și primește căsuța gonflabilă pentru copii,
  • Elena_banu87 – care a fost la egalitate cu o altă concurentă, dar a ieșit la mini tragerea la sorți (a răspuns la același număr de întrebări cu o altă participantă și pentru departajare am tras la sorți să vedem cine primește pachetul promoțional Ciudățenii)

Noi vă mulțumim tuturor pentru participare , vă promitem concursuri la fel de frumoase așa că stați cu ochii pe noi! 🙂
Cele două câștigătoare vor primi pe mail în câteva minute detalii despre premii!