Cu toții știm câte desene poate face un copil. Ne place și îi încurajăm pe cei mici să se exprime liberi prin opere de artă, numai că din păcate spațiul nostru este limitat, iar asta înseamnă că mai devreme sau mai târziu unele desene se vor pierde sau deteriora ori pur și simplu nu mai aveți unde să le depozitați și mai aruncați din încercările mai vechi.
Pentru a nu pierde nimic și pentru a ține aproape fiecare amintire avem la îndemână acum o super aplicație gratuită. Se numește Artkive și aplicația presupune fotografierea desenului și arhivarea lui, dar și adăugarea de informații privind ziua, luna și vârsta copilului. De asemenea, puteți trimite operele de artă bunicilor, unchilor sau prietenilor apropiați, iar dezvoltatorii aplicației ne-au promis că vom avea și un album real cu desenele copiilor.

Puteți descărca aplicația Artkive din AppStore, așa cum vă spuneam și mai sus este gratuită și funcționează pe iPhone, iPod touch sau iPad, dacă aveți instalat iOS 3.0 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare. Dezvoltatorii lucrează acum și la o variantă pentru Android.
Sursă foto: tillwe/ Flickr.com.