[dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight] Viitoarele mămici spun mereu că simt dacă cel din burtică este fericit sau nu, dacă este vesel sau dacă are o zi ceva mai liniștită. De data aceasta nu vorbim despre ce simt mămicile, ci despre magia din pântecul lor, cu ajutorul imaginilor incredibile (aici chiar se potrivește începutul folosit în toate tabloidele de la noi “nu ai să crezi așa ceva” 🙂 )

    1. La 4 zile ceea ce vedem în imagine nu arată deloc ca un bebeluș, dar este! Crește și are propriul ADN care îi va influența viața de acum încolo.

1

    1. La 5, 6 săptămâni deja i se formează nasul, gura și urechile, ba chiar și inimioara bate de 100 de ori pe minut, adică de două ori mai mult decât a noastră, sângele începe să circule prin corp.

2

    1. La doar 7 săptămâni deja aproape tot corpul este format.

3

    1. Atunci când crește la 10 săptămâni de sarcină, mai toate organele funcționează perfect normal: de la rinichi la ficat sau creier. Mânuțele și picioarele deja încep să se miște.

4

    1. 12 săptămâni de sarcină înseamnă că toți mușchii încep să se formeze, de acum mămica poate să simtă mișcările bebelușului, pentru că reflexele încep să se formeze.

5

    1. La 16 săptămâni deja are unghiuțe și părul începe să îi crească.

6

    1. Săptămânile 18 – 20 aduc propriile amprente.

7

    1. La 6 luni bebelușul deja răspunde la sunete externe prin mișcări și puls mai ridicat.

8

    1. În luna a 7-a deja corpul bebelușului este complet format.

9

    1. În luna cu numărul 8, bebelușul poate recunoaște vocea mamei sale.

10
Puteți să vă imaginați că am trecut cu toții prin acest “drum miraculos”?
Surse foto: buzzfeed.com.
[dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight]