La început de sezon cald a dat soarele, dar parcă nu ne vine să petrecem tot timpul afară, dat fiind faptul că frigul nu ne dă voie să stăm prea mult prin parc. De aceea am adunat pentru voi câteva filme minunate de văzut în familie, îl alegeți voi pe cel pe care vreți să-l vizionați în seara aceasta, da?

The Lion King

Aventurile cu Simba, Timon și Pumba te țin în priză și pe tine ca adult, dar și pe cei mici. Se povestește despre familie, prietenie și să-i accepți pe cei din jurul tău așa cum sunt. La acestea se adaugă și melodii precum “I Just Can’t Wait to be King” sau “Hakuna Matata.”

Toy Story

Indiferent de versiunea pe care o alegeți atunci când jucăriile prind viață e clar că filmul se anunță a fi unul bun pentru toată lumea.

Babe

Babe e o poveste simpatică despre un porcușor care își caută locul prin lume și care ne învață că putem să fim cine vrem și să avem orice, atâta timp cât dorim aceste lucruri.

Aladdin

Mai e cazul să vă povestesc ceva despre Aladdin pentru a vă convinge că este unul dintre cele mai frumoase desene animate realizate până acum? Covor magic, speranțe, iubire – cam așa se poate face un rezumat pentru desen.

Beauty and the Beast

Pentru că tot vorbim despre desene animate deja “consacrate” atunci nu uitați nici de Frumoasa și Bestia care este poate cea mai sinceră poveste despre iubire văzută de mine până acum.

Finding Nemo

Nemo nu este orice pește, ci unul special căutat de prieteni și familie. Spiritul de aventură o s vă prindă sigur, sigur pe toți.

The Muppets

Comedia ne poate transforma viața dacă luăm mesajele în serios – asta pentru adulți. Cei mici se vor distra alături de Miss Piggy sau Kermit the Frog.

Shrek

Indiferent de varianta aleasă, povestea Shrek este deja una tradițională. Împreună cu prințesa Fiona ne amintesc că lucrurile nu sunt de cele mai multe ori ceea ce par la prima vedere.

Up

Carl pleacă spre America de Sud pentru a împlini dorința soției lui ce docmai a decedat și își prinde de casă o mulțime de baloane pentru a nu fi departe de “acasă”. Nu vă mai povestesc nimic din film, pentru a nu vă strica surpriza.

Madagascar

Madagascar este un alt film cu multe animale simpatie care pleacă din grădina Zoo din New York pentru a dat de o grămadă de aventuri care te țin cu sufletul la gură în fiecare secundă a filmului.
Știu că am uitat de multe filme, dar mi-ar plăcea să completați voi lista cu cele mai frumoase filme de văzut în familie.
Sursă foto: clevercupcakes/ Flickr.com.