Pasionatii de Lego Speed Champions vor cheltui multi bani anul acesta. Producatorul danez a lansat cateva serii extrem de interesante, cu masinute care au facut cariera in lumea sportului cu motor.
Si in 2017, Lego Speed Champions vine cu cateva idei extrem de interesante. Pasionatii din domeniu isi pot acum fabrica acasa machete de modele precum Mercedes AMG GT 3, Ford GT, Ford GT 40 sau Bugatti Chiron. Toate modelele se apropie foarte mult de realitate si asamblarea este o incantare.
Lego Speed Champions a pregatit si o surpriza pentru luna iunie, dupa ce in martie a lansat modelul Bugatti Chiron. Este vorba despre un McLaren pe care ni-l putem permite cu totii. Producatorul danez a anuntat lansarea machetei McLaren 720S, un model ce arata spectaculos. Noua masina va intra in setul de masini legendare din colectia Lego Speed Champions.
Dezvaluirea a fost facuta pe contul de Facebook al grupului Lego si imediat au aparut si primele imagini. McLaren 720S este opera lui Craig Callum, seful de design la Lego Speed Champions. Munca acestuia pentru dezvoltarea modelului McLaren 720S a durat cateva luni si chiar a fost tachinat de public din cauza acestui lucru. Insa Craig Callum a explicat ca a fost destul de dificil sa refaca modelul din caramizi mici de plastic. Insa i-a reusit si, dupa ce au vazut primele imagini, fanii Lego Speed Champions au ramas incantati si asteapta lansarea.
Noul model din gama Speed Champions seamana destul de mult cu bolidul original, iar Craig Callum a reusit sa traseze linii vizibile care demarca elemente precum usile automobilului. Setul McLaren 720S cuprinde si un mic designer McLaren, care lucreaza la biroul sau, un detaliu ce face aluzie la parintele modelului, Craig Callum.
Lego a lansat si un set pentru fanii Le Mans
Pentru a celebra 50 de ani de la prima victorie obtinuta de Ford la Le Mans, Lego Speed Champions a lansat in martie doua modele de bolizi. Este vorba despre modelul clasic Ford GT 40 – cel care a obtinut prima victorie la Le Mans si Ford 2016 GT LM – model ce a concurat anul trecut. Cele doua masinute sunt colorate exact dupa modelul celor care au participat la cursa. Setul Lego Speed Champions dedicat curselor Ford  la Le Mans cuprinde si doi piloti imbracati sa se asorteze cu masinile lor, un podium si un steag in patratele.
In Romania, modelele Lego Speed Champions se gasesc la Noriel.