Harley Quinn, Steve Trevor, Wonder Woman, Batgirl, Bumblebee, Supergirl, Poison Ivy – personajele pozitive din seturile LEGO DC Super Hero Girls. Kryptomite, Lashina, Lena Luthor – personajele negative din seturile LEGO DC Super Hero Girls. Despre asta este vorba in seturile LEGO DC Super Hero Girls, despre lupta dintre eroii pozitivi si negativi. Iar orice fetita se poate alatura bataliei dintre bine si rau, sa fie o eroina cu superputeri, asemenea lui Supergirl, Batgirl, Wonder Woman.
La asta s-au gandit creatorii seturilor LEGO DC Super Hero Girls. Seturile LEGO DC Super Hero Girls reprezinta, in opinia consumatorilor de seturi LEGO, o continuare a lui LEGO Friends, dar de data aceasta cu ceva mai multe superputeri.
Cei de la LEGO au tatonat terenul cu LEGO DC Super Hero Girls oferind numai 6 dintre ele, pentru a putea vedea impactul lor. Pe toate cele 6 le puteti gasi la Noriel, la preturi accesibile si sunt urmatoarele: Tancul Lashina, Elicopterul Bumblebee, Batgirl, urmarirea cu Batjet, Salvatorul Harley Quinn si Liceul Super eroilor. Seturile sunt destinate fetitelor cu varsta intre 7 si 12 ani si pot avea de la sute la cateva mii de piese, in functie de complexitatea acestora.
Si, daca momentan nu se stie daca vor mai iesi pe piata si alte seturi LEGO DC Super Hero Girls, feedback-ul oferit de celebritati, dar si de catre consumatorii de LEGO a fost unul pozitiv. Imediat dupa lansare, Reese Witherspoon, actrita cunoscuta pentru rolul din “Blonda de la drept”, a luat cu asalt retelele de socializare, cu un mesaj clar: era si timpul ca cei de la LEGO sa introduca si supereroine in seturile acestora:
“LEGO, esti cel mai tare! Fiul meu ma roaga mereu sa ne jucam de-a supereroii LEGO, dar imi spune ca nu exista nicio fata, cu excepria Black Widow. Sunt asa de fericita ca exista acum Harley Quinn, Steve Trevor, Wonder Woman, Batgirl, Bumblebee, Supergirl si Poison Ivy!”, a fost postarea actritei.
In momentul lansarii, in comunicatul de presa legat de noile seturi LEGO DC Super Hero Girls, aceasta a fost si dorinta producatorilor: “Suntem incantati sa aducem la viata o combinatie de munca de echipa, distractie si actiune. Aducem la viata DC Super Hero Girls in universul LEGO. Ore intregi de distractie ii asteapta pe cei mici!”, a scris in comunicatul de presa al celor de la LEGO.
Descoperiti la Noriel cele 6 seturi care exista in prezent peste tot in lume. Fetitele vor avea, incepand cu seturile LEGO DC Super Hero Girls posibilitatea sa fie ele in rolul principal in lupta dintre bine si rau. Cum vor invinge? Tine de inventivitatea lor, piesa cu piesa.