Caruciorul se numara printre cele mai importante achizitii pentru viitorii parinti. Cand vine vorba de alegerea lor, foarte multi, din ce in ce mai multi, se orienteaza spre carucioare 3 in 1. S-a observat, in ultimii ani, o crestere remarcabila in ceea ce priveste achizitionarea de carucioare 3 in 1, astfel ca tot mai multi dintre producatori incearca sa le ofere parintilor cele mai bune preturi si cea mai buna calitate cand vine vorba despre carucioare 3 in 1.
Dar de ce cresterea vanzarilor la carucioare 3 in 1 si nu la alta gama, si asa variata, de carucioare? Iata 5 motive pentru care gama de carucioare 3 in 1 este atat de populara si aleasa de majoritatea parintilor care se pregatesc pentru venirea pe lume a lui bebe:

  1. Carucioarele 3 in 1 – un carucior si 3 accesorii pentru bebe

Denumirea de carucioare 3 in 1 la asta se refera: ofera accesorii de plimbare care vor crea un pachet complet de avantaje pentru parinti. Gama de carucioare 3 in 1 vine la pachet cu un landou, o scoica auto si o gentuta pentru mamica, unde ea isi poate pune toate obiectele necesare pentru bebe in timpul unei plimbari. Primele doua, scoica auto si landoul, sunt foarte importante in primele 12 luni de viata ale lui bebe.
Si, la un calcul simplu, daca alegi din gama de carucioare 3 in 1 un model, platesti mai putin decat daca ai cumpara individual un carucior, un landou, o scoica auto si o gentuta. E cel mai important argument atunci cand vine vorba de popularitatea gamei de carucioare 3 in 1.

  1. Carucioare 3 in 1 – ofera siguranta

Gama de carucioare 3 in 1 nu doar ca e accesibila ca pret, dar ofera lui bebe siguranta de care are nevoie. Cel mic beneficieaza de sistem de prindere cu centura in 5 puncte, cadrul este stabil, iar accesoriile precum umbrela sau coperinta il vor proteja pe acesta de vremea instabila si nu numai. E cam tot ce poti cere de la un carucior si la carucioare 3 in 1 le si primesti cu usurinta si fara mari batai de cap.

  1. Carucioare 3 in 1 – ofera confort

Gama de carucioare 3 in 1 beneficieaza de multiple functii pentru rabatarea spatarului (aici ne referim la coloana vertebrala a lui bebe), astfel ca bebe se va simti in confort inca de la nastere si mult timp de atunci intr-un carucior 3 in 1.

  1. Carucioare 3 in 1 – sunt rezistente in timp

Producatorii de carucioare 3 in 1 au pus accent in special pe calitatea materialelor din care au fost construite acestea. Faptul ca sunt populare si alese de majoritatea parintilor i-au obligat sa faca asta, pentru ca niciun parinte nu cumpara carucioare 3 in 1 care se pot deteriora rapid. In plus, gama de carucioare 3 in 1 poate fi folosita pana cand cel mic implineste 3 ani, astfel ca reprezinta o investitie care in timp se va dovedi extrem de buna pentru parinti.

  1. Carucioare 3 in 1 – fiabile si foarte usor de manevrat

Rotile moderne, manerul reversibil, greutatea mica – sunt toate lucruri care au transformat gama de carucioare 3 in 1 in una populara si aleasa de parinti. Pentru ca nu doar taticii pot sa il care sau sa plimbe relaxati copilul, asa cum se intampla cu alte carucioare, ci chiar si mamicile pot face asta cand vine vorba despre carucioare 3 in 1.
Daca sunteti in cautare de carucioare 3 in 1, aflati ca la Noriel reducerile sunt mari, preturile sunt mici, materialele sunt rezistente, iar confortul si siguranta sunt asigurate de oricare dintre modelele de carucioare 3 in 1 de la Noriel. Bebe e cel mai important, astfel ca puteti descoperi ofertele si face cea mai buna alegere in ceea ce priveste familia dumneavoastra.