Lista de cumparaturi a parintilor este lunga. Stim asta. Insa, in timp, si-a facut loc pe ea un produs pe care multi nu il achizitionau in trecut: un balansoar pentru bebe. Explicatia este una simpla: intr-un balansoar pentru bebe, cel mic se linisteste aproape imediat, ba chiar si adoarme obosit fiind de la atata joaca. Intr-un balansoar pentru bebe, cel mic se simte la fel ca in burtica lui mami, de aici si popularitatea acestui produs, in continua crestere in ultimul an.
Fiind o noutate, totusi, mai ales pentru Romania, ne-am gandit sa le oferim viitorilor parinti cateva sfaturi in privinta achizitionarii unui balansoar pentru bebe. Ce ar trebui sa caute si de ce?

E esential acest lucru, pentru ca bebe si siguranta sunt cele mai importante! Astfel, orice balansoar pentru bebe ar trebui sa aiba o baza larga si centrul de gravitate cat mai jos, astfel incat cel mic sa nu se rastoarne, mai ales cand devine energic si se poate misca asa cum isi doreste el. Specialistii recomanda ca modelul de balansoar pentru bebe care v-a picat cu tronc sa aiba sistem de prindere in 5 puncte.
Numai asa va fi un balansoar pentru bebe stabil si ii va oferi celui mic siguranta!

  • Alegem un balansoar pentru bebe cu baterii sau cu sistem mecanic?

Sunt cele doua posibilitati pentru un balansoar pentru bebe, iar aici tine de fiecare in parte. Un balansoar pentru bebe cu baterii costa mai mult, asta pentru ca bateriile trebuie sa fie schimbate tot timpul, in functie de cat de des il folositi. De cealalta parte, un balansoar pentru bebe cu sistem mecanic pot face un zgomot mai mare si nu rezista prea mult la miscare, in ideea ca parintii vor trebui constant sa il activeze manual.
Parintii fac aceasta alegere: un balansoar pentru bebe cu baterii su cu sistem mecanic.

  • Cea mai buna alegere: un balansoar pentru bebe cu sunete si viteze variabile

Unii bebelusi trebuie sa fie leganati usor pentru a adormi, in timp ce altii se afla exact la polul opus. Nu stiti unde se va plasa cel mic, astfel ca alegerea cea mai buna o reprezinta un balansoar pentru bebe care poate functiona cu viteze variabile, dar si muzica. Multi bebelusi reactioneaza la astfel de stimuli foarte, foarte bine.

  • Un balansoar pentru bebe trebuie sa aiba pozitie rabatata

O stiti foarte bine: bebelusii nu isi pot tine capul drept in primele luni si nici nu pot sta in fundulet. Tocmai de aceea un balansoar pentru bebe trebuiesa asigure atat o pozitie culcata pentru cel mic, cat si una in fundulet, pentru cand bebe va putea sa isi tina capul drept si va putea sta in fundulet.
Vreti sa cumparati un balansoar pentru bebe? La Noriel, veti gasi o multime de modele, colorate si interesante, la preturi pentru toate buzunarele, pentru ca bebe sa fie linistit, sa descopere lumea zambind, iar mami si tati sa aiba parte de momente de liniste, cele pe care le vor aprecia altfel dupa ce cel mic va fi venind pe lume. Descoperiti un balansoar pentru bebe ideal pentru familia dumneavoastra care urmeaza sa se mareasca!